Програма за развитие

Програма за развитие на малки и средни сайтове БЕЗПЛАТНО.

Концепция и основни възгледи на Go Go Web Уеб сайт дизайн

В Go Go Web сме привърженици изцяло на идеята за едно по-либерално и свободно развитие на уеб.  Осъзнавайки динамиката на развитие на уеб, си поставихме три фундаментални елемента, на които се крепи концепцията ни. 

Нека започнем от логото ни:

Go Go Web :: Концепция

То не е квадрат, макар и да прилича.  Избрали сме жълтия цвят като символ на топлота и сме го поставили в сърцето на логото като ясен знак, че основната идея на Go Go Web  е да се подпомагат БЕЗПЛАТНИТЕ ресурси и създаването на БЕЗПЛАТНИ уеб сайтове.  Жълто = БЕЗПЛАТНО.

Следващият елемент са бизнес комуникациите и онова, което движи цялата мрежа и я държи будна и креативна. Още казано рекламните комуникации или всичко онова, което дадени фирми искат да се случва онлайн и да е насочено към тях. Този елемент пази БЕЗПЛАТНОТО и му служи като щит, за да може да съществува.  Червено = БИЗНЕС.

И последният елемент от логото ни, но не на последно място, са иновациите. Сиво е, тъй като това е една сива зона, в която не знаеш кога и какво ще откриеш. Формата му е странна и леко формирана от останалите два елемента, но пък извън рамката квадрат, която гледащият веднага налага на логото.  Можем да оприличим логото на много неща като планетата земя в разрез, или слънцето и космоса, но това вече е въпрос на фантазия. Главната ни идея е то да символизира модел на поведение на бранда Go Go Web. БЕЗПЛАТНО -> бизнес -> ИНОВАЦИИ.

БЕЗПЛАТНИ уеб проекти и как да участвате в тях

В условия на криза, или иначе казано на безпаричие, всички ние се опитваме да правим нещо смислено и то да доведе до финансов резултат. Идеята ни е много проста и вие може да участвате по два начина.

 • Ако сте любител или професионалист в уеб сайт сферата:
  • Можете да ни представите проекта си и да ви помогнем с опит и консултация.
  • Може да ни потърсите за одит на вече създаден сайт и съвети за доразвиването му.
  • Може да си сътрудничим на бартерна основа.
 • Ако сте потенциален клиент, но просто нямате финансова възможност в момента:
  • Ще ви изградим уеб сайта БЕЗПЛАТНО с банер сочещ към Go Go Web.
  • Ще ви насочим и посъветваме как да планирате присъствието си онлайн.
  • Може да си сътрудничим на бартерна основа.
  • Ние не искаме парите ви, а да говорите с добро за нас!

За да не става объркване ще поясним на момента, че не правим огромни сайтове за без пари, а се опитваме да помогнем на StartUp-те в България да правят уеб по правилния начин - "The Google Way".

За контакти 

*Go Go Web - си запазваме правото на хипервръзка или банер (по договорка)  при консултация на уеб проекти.
*Go Go Web - си запазва правото на ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН банер на всички страници на БЕЗПЛАТНО изграден цялостен уеб проект. (Тук "клиентът" има право на избор на големината на банера).

 

 


Go Go Web